28 Haziran 2023

the walking dead s11e19:

 Variant

--- spoiler ---

.saçma sapan şekilde devam ediyor, bitecek diye bölüm başında eskilerden bir şeyler gösteriyorlar. eugene eskiden çok korkaktı şimdi teslim oldu, en azından bunun hatrına puanını artırdım, kaçsa çok saçma olacaktı ama en azından doğru düzgün teslim oldu, kadını kurtarmak için böyle yaptı.

.oğlanın ölmesini bu kadar büyütmemeleri gerekiyor, güvenlik başındaki adam bu tipi kurtarması gerekiyor ama ne olacağı belirsiz, kafası güzel sevgilisi onu terk etti, giderken söyledikleri aslında iyidi, onun hatrına bir şeyler yapması lazım ama bir türlü adam yumuşamıyor.

.oğlan dönüştükten sonra canlı etle mi besleyecekler? yönetici kadını da psikopata çevirecekler standartları bu, cesedi kesip zombiye yedirmesini istiyor, kendi yiyemiyor mu? bunu da anlamadım. bu salağın adamları diğerlerini öldürüp göz dağı vermek istemiş, tüm olay bundan çıktı zaten ama dediğim gibi bir önlem olmaması inanılmaz saçmaydı.

.sakallı geyimizin romantik sözleri de güzeldi, öldükten sonra hayır dediği güne üzülmüş, geri almak için her şeyi verirmiş. kız da zenci elemanı bu şekilde öptü! 

.her şeyin yok oluşa meylettiği bu evrende sadece yes demeyi seçebilirsin demek aslında güzel bir felsefe genişletilebilir bu, iyi düşünmüşler.

.bir de zeki zombi çıkrttılar, yeni bir şey, fısıldayanlar zannettik ama değilmiş, maskeyi çıkartırken komple yüz derisini aldı ama merdiven çıkan zombi de iyice ağır saçmalamak demek abi.

--- spoiler ---