27 Haziran 2023

superman and lois s03e09:

 The Dress

--- spoiler ---

.cidden böyle bir saçmalığa gidecekler mi emin değilim. kemo'dan sonra ameliyatla iyileşecek diyorlar ve şimdi göğüslerinin yokluğunun dramını yapmaya çalışmışlar, bir de bunu kırmızı elbise ile yapıyorlar. eskiden bir ödüle aday gösterilmiş de clark ona elbise almış da limuzin içinde sevişmişler de...

.bu ne lan?

.garip yani bu kadar şeyin ortasında böyle saçmalamayı bile idare ettiler aslında diğer tarafta esas kötünün dramı yüksek çünkü ve kanseri tedavi edecek olayı da bulmuş, diğer süpermenden bunu becermiş, dediği doğruysa geriye tek kadına ulaşmak kalıyor, onu da uzatacaklardır ama tedavi olayını lois'e getirmemeleri saçma olur.

.yani düz kanser hikayesini diğer olayla birleştirmezlerse baya komik olur, şimdilik idare ediyorlar ya da sezon sonu için zaman kazanıyorlar ama sadece kemo ve ameliyat ile iyileşecek, süpermen kendi imkanlarını, kaleyi kullanmayacak falan ağır saçmalık olur.

.oğlanların barışma sahnesi komikti, kızla diğer oğlanın imkansız aşk hikayesi de saçma... kızın babasının katile dönmesi de saçma, adam saldırıyordu işte öldürmek zorundaydı, neyin tantanasındasınız ulan?

.lana'nın ortalıkta gezip herkese moral vermesi de bir yerden sonra komik denebilir.

--- spoiler ---