29 Haziran 2023

superman and lois s03e10:

 Collision Course

--- spoiler ---

.kemo'yu bitirme olayı falan dahil hepsi inanılmaz saçmaydı. lois'i bu şekilde kurtarmaları çok saçma, böyle olmayacağını umuyorum, iki gün sonra ameliyatı var henüz zaten kurtulmuş değil ama öyle göstermeleri bile yeterince şaka gibi oldu, güya kanser hastaları için bir güzellik gibi yapmışlar ama hiç olmamış, zaten iki tribe girdiler o kadar. kafalarına bir şey takıyorlar ve dolanıyorlar.

.yakalanan kadından itiraf alacaktı, tam veledi geldiğinde bunu başaracaktı ama tedavisi önden geldi. adamlar utanmadan dizide kanserin tedavisini buldular ve süpermenle oluyor bu olay, ha belki mümkün olabilirdi böyle bir şey ama yine de dünya ile paylaşmazlardı çünkü bu hastalıktan geçinenler var!

.her türlü saçmalıyorlar yani, itfaiyeci abimiz süper güçlü yeni birini tespit etti var clark kendini ifşa etmek zorunda kaldı, sonra anlatırım dedi de süpermen değil demişlerdi, bunu nasıl açıklayacaklar peki? kasabada öğrenmeyen kalmayacak, o da saçma.

.bir de oğlanın karşılıksız aşkı olayı var, partideki durum tam ergen sıkıntısıydı, adamlar bunu işliyor, sonra polis geldi ve bunlar kaçmaya başladı. önce farlar sönük sonra farları açtılar ama geyik çıktı, bunların hepsine tamam dediler ama alkollü araç kullanmak en büyük günah dediler ki aslında dizi sadece bu mesaj için bile parasını hak etmiştir. adamlar bir şeye ağırlık verince ve bunu ailelerin toplamı olarak yapınca tartışmasız gerçek oluyor. alkol meselesinde olay böyle aslında. hem kendi canını hem diğerlerini tehlikeye atıyorsun, adamların mesajı ağırdı yani bu anlamda.

.lois'in kaçıştaki olayı da komik sayılır. güya arkadaşlık yapıyor, süpermen hemen gelemedi işte, her seferinde hemen gelmesi de saçmaydı ama tam şimdi oldu, diğer bölüm bu anlamda ilginç, süpermen'in sırrı olayı ilginç, ameliyat olayını da sonuna kadar bekletecekler gibi.

.bu esas kötüler de kanseri bile yenerek devam ediyorlar, bir terslik olacak mı bilemiyoruz ama oğlan da kötüler arasına katılmış oldu.

--- spoiler ---