29 Haziran 2023

superman and lois s03e11:

 Complications

--- spoiler ---

.bu adamlar cidden kanser hikayesini bu bölümde bitirdi gibi görünüyor. kanser olan özel güçlü kadın ölür, lois yaşar! bu ne lan? ameliyattan çıkar iki sohbet ederler ve iyileşir, sezon başından beri getirdikleri yerin burası olması kötü.

.tedavinin işe yaramaması bu hikayeyi bitirdikleri anlamına geliyor, üstelik öbür süpermeni de uyandırdılar, bu tamamen bittiği anlamına geliyor, esas kötü oğlu için teslim oldu, hadi böyleyken belki devam ederdi ama en azından tedaviyi lois'e vermesi falan gerekirdi, şimdi hepsi iptal olmuş oldu. 

.lois'i öldürmemelerinin tek yolu ameliyatın işe yaraması, belki çok ölümcül bir şey değil ama yine de çok saçma geldi bana. en azından bir dizi konusu için aşırı saçma durumdaydı.

.yine de dokunaklı oldu, kadının ölüm anı, bırakmanda sorun yok demesi, clark salağının durumu biraz alıklık gibi ama bir süper kahraman olarak da iyi dayanıyor gibi. mevzuyu çözdü getirdi, ameliyatın bugün olması aşırı saçmaydı, başka yere nakledebilirlerdi ama işte olaylar içinde olsun demişler. koskoca hastanenin tankını da oğlu tuttu, x-ray görmeleri de ameliyat öncesi streste geldi.

.sarah denen uyuz kız da babası gibi olacakmış, hemen nasihatı dayadılar ve garson yaptılar, uğraşacak bir şeyin olunca daha iyi olursun mesajı, bir anlamda doğru ama kölelik olayı biraz anlamsız. oğlanı da süründürüyor bir türlü, bu kadar kafayı yemesi oğlana geri dönecek falan dedim ama değilmiş.

--- spoiler ---