24 Haziran 2023

the walking dead s11e18:

 A New Deal

--- spoiler ---

.bitse de kurtulsak valla yıldım artık bu saçma sapan diziden, bırakmak da olmuyor. daha önce de bir sürü saçma sapan bölümü olmuştu ama bu kadar malca ve yapay hale gelmemişti. şimdi bir topluluk içinde normal dünya ve amerikan hayalleri meselesine geldiler. aslında bölüm sonunda ölen mal oğlan doğru söylüyordu, ne alaka şimdi? adamlar ne yaptığını bile bilmiyor artık.

.içeriye zombi sokamıyorlar ama ölenler zombi oluyor, buna herhangi bir önlemleri yok, böyle bir topluluk olabilir mi? bunu düşünmemiş olabilirler mi? bu kadar insan var hiç mi ölen yok, hiç mi başına bir şey gelen yok, öldükten sonra zombi olacak işte, bunu nasıl düşünmezler, dalga geçiyorlar resmen.

.en sinir bozucu kızmı da gitmek istemiyorum muhabbetini uzatmalarıydı, yok kaçıyorsun da yok anlaştın da şu bu. öyle bir şey olmayacağı da belliydi işte, bölüm sonunda da bu salaklar başa gelmesin diye ses kaydı yayınlandı, oğlan saçma sapan şekilde öldü ve anası intikam alacak, inanılmaz saçma olacak yani.

.oğlanın kurtarılmaması da ayrı bir mallıktı, o kadar insan var, zombiler dünyasında temel eğitimleri bile yok, bu geyiği daha önce yapmışlardı ama bu kadar aşırı saçma, oğlan kızı öldürmek için zombinin üzerine sürüyor, eugene gelip kızı kurtarıyor, bir omuz atıyor ve oğlanın pekmezini akıtıyorlar, aşırı saçma, zaten canlı yenme olayı da aşırı karikatürize edilmiş durumda, bitmiyor yani.

.negan'ı baba yapmak da ayrı komik, yoldan çıkmışlar olarak görünen keyif için kafa patlatan adam şimdi baba olacak, bebeğinde sorun varmış da burada duralım durmayalım geyiği yapıyorlar, aşırı saçma yani.

.saçma vedalar ve diğerlerine girmiyorum bile. veletlerden çok çektik, yine aynı hesaba dönüyor olaylar.

--- spoiler ---