24 Haziran 2023

superman and lois s03e07:

 Forever and Always

--- spoiler ---

.aslında aşırı saçmaladılar ama yine de bir çeşit dramla ikna etmeye çalışıyorlar. jon oğlanı kalede anasını iyileştirecek bir şey olduğunu düşünerek harekete geçti ve gerçekten de öyleymiş ama eğer çalışsa bile diğer insanlara vermeyip kendileri kullanmak doğru olmazmış bu yüzden kriptonlu tekonolojisini kullanmayacaklarmış, sonuç nereye giderse gitsin, ağır saçmalama bu. bu şekilde öldürürlerse çok kötü olacak.

.diğer tarafta kötü adam da karısını kurtarmak için her şeyi yapıyor, sınırları geçmekle ilgili diyorlar ama ulan tedavi işe yaramayabilir işte, mevzuyu buraya getirdikten sonra iyileştirirlerse saçma, öldürürlerse saçma, kriptonlu olayı kullanırlarsa daha saçma olacak, yani hikayeyi çıkmaza soktular, bu sezon iyiye gidemez.

.esas kötünün yanındaki süper güçlü arkadaşları ya da keltoş zenciyi tokatlayan kadının sevgilisinin annesi olması olayını falan nasıl bağlayacaklar bilmiyorum ama saçma sapan bir imkansız aşklar olayına da giriyorlar, o da ergen dizisi kıvamında sinir bozucu bir hale geldi.

.herkes ölüyor ama diğer tarafta boşanmış çiftler ve hayatlarına devam etme gibi bir konu yapılıyor, süpermen dizisine bu konu hiç yakışmıyor, lana önemli ama böyle mi olmalıydı yani? 

.doğru düzgün bir şey olmadan bölüm geçti, hastalığın ilerlemesi de devam ediyor. kemoterapinin işe yarayacağını göstermeleri de saçma aslında, neden böyle bir olaya girmişler acaba, hiç anlam veremiyorum.

--- spoiler ---