26 Haziran 2023

superman and lois s03e08:

 Guess Who's Coming to Dinner

--- spoiler ---

.olayları iyi toparladılar aslında. hepsinin karışacağı belliydi ama güzel karıştırdılar da demek lazım. kızın üzüleceği belliydi, oğlanın haberi yok dedi ama iki dakika sohbet etmeden adam tam bir mafya babası edası ile dövmeye başladı, kadını dinlemedi. kadın da güçlerini kullanırken iyice kötü oldu.

.süpermen kurtardı güya ama fazla vakti yokmuş, suçluyu da kurtarır, öyle yufka yürekli bir kahraman. bölümün en saçma kısmı clark'ın bu kadar üzülmesine rağmen etrafa gülmesi, işini yapması, hiçbir şey hissetmiyor gibi davranması. kaleye falan gideceğim dedi ama hastalığı için miydi bilemiyorum.

.yani lois'in hastalığı kötüleşecektir, başka türlüsü saçma olacak. kemo ile geçecek bir şey değil, onun güzellemesini yapıyorlar ama bu konuda bir şey olmayacak, şu ana kadar clark'ın tutumu saçma, lois'in de saçma. diğer olaylarla toparladılar.

.oğlanlar arasında sorun var. biri kahramanlık yaparken yakalanma derdinde, diğeri de itfaiyeci olacak onun derdinde arada kavga ediyorlar, senin gücün var benim yok muhabbeti dönüyor işte aynı geyik.

.dedemiz tekrar buluşmalara başlayacaktı da lana ile muhabbet etti, bu da gereksiz bir hikaye ama tiplere alıştık artık izletiyor.

--- spoiler ---