22 Haziran 2023

the walking dead s11e17:

 Lockdown

--- spoiler ---

.çok uzun ara verdiğim için hikayeyi de hatırlamıyorum. oğlan ne yapmıştı? hatırladığım kadarıyla insanları yok ediyordu, imkansız görevlere gönderiyordu ve ölüyorlardı, bu tarz bir şey. bunu haber yapmışlardı ama ayaklanma nedir? dışarda zombi varken protesto nedir? saçma olmamıştı? ayaklanmanın başındaki elemanın kızı kimdi? önemli değilse niye onu gösterdiler, hepsi saçmaydı.

.iki tane korumayı öldürmüş müydü? anasına neden öldürmediğini söyledi? kim öldürdü? carol biri yaptı ve onu bulurum falan gibilerinden konuştu. veledi teslim ederken anlaşmaları bu şekilde olacak, dışarda da bu tipler birbirlerini buldu. bölüm sonu görüntülerde de sezon sonu için bir sürü spoiler verdiler, o da aşırı saçmaydı.

.bu sezon son sezon sanırım ama hikayenin bir yere gittiği yok. bazıları karanlık tarafa geçti diyerek önceki sezonlardaki kötüleri gösterdiler, iyi güzel de sizin aileniz için öldürdüğünüz figüranların ne günahı vardı, tonla insan öldürdüler.

.dışarda sürü bunlara geldi, bu kadar zaman olmayan şey şimdi oluyor, birileri görevini yapmıyor diyor, techizat ile gidiyorlar ama yine de adam kaybediyorlar, saçmaydı.

.negan'ı yollama planlarını da anlamadım, yüzünü tanımıyorlar dedi ama elemanlardan birini öldürüp arabasını alınca nasıl tamam dediler? dizi hep mi böyle saçmaydı yoksa uzaklaşınca mı bu kadar saçma geldi bilemiyorum. sırf olay olsun diye olay çıkartıyorlar gibi, bu kadar kalabalık da zaten iyi gelmemiş o belli.

--- spoiler ---