22 Haziran 2023

superman and lois s03e06:

 Of Sound Mind

--- spoiler ---

.esas kötünün karısı ölmemiş miydi? lois bunu mu çözecek? konuştuğu kişi esas kötünün de kötüsü ve karısıymış. onu hayatta tutmak için tüm bunları yapıyormuş. bu açıdan aslında hikaye fena olmadı. lois fark edince ne olacak peki?

.onun da hastalığını kötüleştirip kanseri yendik falan demeyeceklerdir, umarım yani en azından böyle bir saçmalık yapmasınlar, şimdi ölebileceğini falan kabul etti, bir hayli saçma oldu. bunun muhabbetlerinin döneceği belliydi ama yine de bir yere varmayacak.

.terapiden kaçtıktan sonra gelip bunları kabul edip daha iyi olmak için yardım alma meselesi de pek olmadı. zaten öncesinde az daha yeniliyordu, bunca zaman süpermen yenilmedi ama iki saniyede yeniliyordu, oğlan geldi yardım etti, babasını kurtardı. zaten böyle bir şey olsun diyorlardı ama bu gözlükle nasıl ışın atacak bu arkadaş? kostüm de çok saçma allah affetsin.

.olaylardan sonra tüm kimliğini açık etmişti, diğerleri göremedi belki ama yine de başka yerde olsa görülürdü, o da biraz abartı oldu. süpermen kendini kaybetmemeli. karısının hastalığını havadayken öğrenmişti mesela, çok da çaktırmamıştı.

.lana tarafında işler karışık, onların hikayesini de bu şekilde normal insan hikayesi olarak devam ettiriyorlar. adam hemen gazeteci kadını buldu, söylemeyelim insanlar üzülür falan derken söylemek zorunda kaldılar, bunu da sonraki bölümlerde ıkıntı olarak izletecekler. bu arada küçük kız kimse ilgilenmiyor diye kaçtı gitti, kimse de kızmadı, her zaman kaçsın madem.

.güçsüz oğlan da kıza bir konuşma çekti, itfaiyeci olacak kendisi, aile baştan sonra insanlara yardım etmek üzerine kurulu, ne kadar iyiler...

--- spoiler ---