21 Haziran 2023

superman and lois s03e05:

 Head On

--- spoiler ---

.gittikçe yavaşlatıp saçmalamaya başladılar, tamam tedavi süreci kötü de bunlar önce tartışıyor sonra güya anlaşıp dans ediyor, kadının bu noktadan kurtulması mümkün değil, mevcut olayla birleştirecekler gibi görünüyor ama bunu tercih etmemeleri de gerekiyor.

.bir de yetmezmiş gibi alternatif süpermen'i ölümden döndürüp kullanacaklar gibi, o da aşırı saçma olacak, zaten o eleman da o kadar kötü değildi, öldüğüne üzüldüydü falan. esas kötünün iyi yönleri olması fena değil ama nihai amacını bilemiyoruz. daha açıklamadılar.

.şimdilik insanları ölümden döndürüyor, iyileştiriyor ve süper güçler veriyor. tam olarak bunu ne için yapıyor bilemiyoruz. lois'e yaptıklarını anlatıp belgeleri falan verecek, bu kadar tantana boşa olacak yani.

.dans muhabbeti de aşırı gereksizdi, daha iyisi olabilirdi ama evde kız arkadaş, dansa gidip birlikte dans etmeler, sonra zenci arkadaşın gelip kızı bulması ve dansa kaldırması, öpmeye çalışırken kızın kaçması, büyük babanın damsız olması falan baya geyik gibiydi.

.bir de eski belediye başkanının oğlu olayını çıkarttılar, saçmaydı. adam bariz kötüydü, tamam ölünün arkasından kötü konuşmayalım ama uzatmaları gereksizdi. gazeteci kadınla, lana'nın kocası olayı da komik, eğlenceliler aslında, elemanda pek bir sorun yok yani.

--- spoiler ---