19 Haziran 2023

superman and lois s03e04:

 Too Close to Home

--- spoiler ---

.ağır saçmalamaya başladılar. kadın kemoya başladı ama hafif sendeledi sadece, hiç mantıklı mı? mümkün mü lan böyle bir şey? kanserle dalga geçiyorlar resmen, üstelik iş kolikliğine devam ederek bunu yapıyor. tedaviyi alırken esas kötüyü de araştıracak, baya saçma yani.

.bunun haricinde süpermen'in kanını koruyamamışlar, oradan işler kopacak gidecek, belki bunun hikayesi yapılmıştır ama esas kötünün bu işler bağlantısı için henüz bir şey bildikleri yok, diğerleri kim? onları da bilemiyoruz.

.şimdilik aile işleri içinde takılıyorlar, veletlerin yaptığı şeylerle olaylar geçiştirildi. güya annenizi rahatsız etmeyin denmişti, gözünde morlukla geldi, sevgilisinin babası ile uğraşmalar falan komikti. önce lois gitti, sonra süpermen clark olarak gitti, adamı yerinden kıpırdatamaması komikti de kimse fark etmedi hani.

.lana kızına tokat atmış, dünyanın sonu gibi algıladılar, sonra babası arasını buldu falan ergen işliğinde son nokta, tamam şiddet middet de bu ne lan?

.bir de saç tıraşı meselesi var ki ona hiç girmek istemiyorum. kostümle işi çözdüler, sanki tüm kahramanlar asker tıraşlı, komik yani.

--- spoiler ---