30 Haziran 2023

superman and lois s03e12:

 Injustice

--- spoiler ---

.kanser olayına girmeseler sadece ergen oğlanın güçleri ile mücadelesi olayı yapsalar bu bölüm baya eğlenceliydi aslında ama ciddi ciddi hastalıktan kurtulmuş gibi gösteriyorlar. bütün sezon boşa gitti. son iki bölüme başka bir olay koyacaklar, o da diğer süpermen olayı ki bunu zaten yapmıştık. yani hiç olmadı.

.jordan olayı iyidi, babaya baş kaldırı ayrı bir olay da normalde babaya el mi kalkıyor hemen özel güçler devreye giriyor sanki istemeden kullanabiliyormuş gibi.

.luthor olayı da fazla zorlama yanlışlıkla hapse attırmış da şimdi çıkartmış, suçsuz olduğunu söylemiş de ulan esas kötü olduğunu biliyorsan ne diye çıkarttın, şimdi emekli ol diye tehdit etti, ne olmasını bekliyordun ki?

.bölüm içine hapishane müdürünün ailesi ile tehdit edip ceza evinin kralı olması hikayesini yedirdiler, adamı sandalye olarak kullanıyor, nasıl bir psikopatlıksa ilk başta dayak yemeden yine hapishane müdürünü ele geçirince istediğini yaptırabilirdi, ne diye bir araba dayak yedi? ne diye bölüm sonunda yardımcısını yem etti? 

.dizi aslında hızlı akıyor, ilgi çekici, uyuz karakterleri bile izletiyor. ergen kızın durumu, sır olayı ve babasının tripleri falan hepsi eğlenceli olmaya başladı ama hikayenin bütününde dalga geçiyorlar gibi, insan kanserle dalga geçer mi lan? niye diğer hikayeyi bitirdiniz? velet ne oldu? zenci veletler birbirini seviyordu falan unuttular onu, son iki bölüme de bir sezonluk olayı sıkıştıracak gibiler.

.luthor kapıya gelince clark'ı muhatap almaması da garipti, kadın ön planda falan gösteriyor da eleman kendini tuttu, iyidi aslında.

--- spoiler ---