15 Haziran 2023

superman and lois s03e03:

 In Cold Blood

--- spoiler ---

.ciddi saçmalama yapacaklar gibi duruyor. kanser hastalığı ve tedaviyi reddetme olayına da girebilirler ama onu yapmadılar, o bile daha mantıklı olurdu. şimdi beni hasta görüyorsunuz, halsızleşeceğim, kelleşeceğim diye tedaviden kaçıyormuşmuş, diğerleri de ona laf anlatmaya çalışıyor, bölüm sonunda da ailecek tedaviye gönderiyorlar. 

.sanki tedavisi var, sanki iyi gelecek, biraz bunlarla uğraştırmışlar, ölmüş gibi üzülmeleri daha gerçekçiydi. bu hastalık olayına geçip de buradan döndürmeleri kötü olacak, üstelik böyle başlattıktan sonra başka bir olay bulmaları lazım. kanseri kurcalamasalar iyidi.

.süpermen'in kanından bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, özel güçleri böyle mi veriyorlar? diğer tarafta olay bu, acaba bu olayı lois için mi kullanacaklar bir de özel güç olayına girerlerse yandık iyice çekilmez olur.

.veletler de diğer tarafta kamyonetlerini kurtardılar, yeni oğlanın eski kız arkadaşı olayları da inanılmaz saçma, dizi bunun için bile bitik ama zengin fakir olayından ayak üstü sohbete kadar hepsi saçmaydı. yine de ergenlerin birlikte çalışıp arabayı kurtarması eğlenceliydi.

.lana tarafında dayak muhabbeti de kötüydü, kız hemen evden babasına kaçmış, baba gazeteci kadınla takılacaktı onu engelledi, lana desen şerefsizlik yapıyor, bunların derdi de ayrı yani.

--- spoiler ---