14 Haziran 2023

superman and lois s03e02:

 Uncontrollable Forces

--- spoiler ---

.lois kansermiş, iyi güzel aile dramı yapmışlar, şimdi hastalık da getirdiler ama öldüremeyeceklerse bu muhabbeti yapmamaları gerekirdi. üstelik süpermen nasıl bunu fark etmedi? aralarında anlaşma vardı falan filan ama sadece normal insan gibi canını sıkan bir şey var muhabbetine getirdiler.

.kanseri açıklama faslını da insan kurtarma faslı ile birleştirdiler, tedavi sırasında insan kurtarılması gerekirse ne olacak peki? biraz saçma değil mi? nasıl savaşacaklar bununla?

.yine de açıklamalar, dramlar falan güzeldi. esas kötünün olayını bilemiyoruz metropolisten yine buralarda umudu ben verdim, sen yoktun diyor. süpermen bir fikir değil, tek tek adam kurtarıyor, kimseye umut vermiyor falan demeye getirdiler ama bu tiplerin neden insanlara özel güç verdiğini anlamadık.

.ses titreşimi gönderen tipin neden zenciyi öldürme olayına girdiğini de anlamadık, bu evrende mi öldürmüş? kızı partilerdeyken olaylar gerçekleşti, bu arkadaş kostüm falan giymeyecek mi? ya da yanında bir şey olmadan mı geziyordu? normal insan gibi karşıladı, bunun süper güçlerine ne oldu? 

.parti olayı saçmaydı, liseli ergenlerle takılalım demişler de en iyi arkadaş ve sevgili olaylarında ayrıca özel bir saçmalama yapalım demişler. süper güçlü oğlanın eski sevgilisi en iyi arkadaş olmak istiyor, kardeşinin eski sevgilisi de tekrar sevgili olmak istiyor, oğlan yeni sevgili bulmuş bile, bundan çok şey öğrenmeliyiz galiba.

--- spoiler ---