9 Aralık 2022

the walking dead s11e16:

 Acts of God

--- spoiler ---

.bence kendileri de sıkıldı diziden ve kimin kimi kovaladığı belli değil, maggie'nin son dakikada kurtulacağı ve kurtaranın daryl olacağı çok belliydi, artık şaşırtamıyorlar, esas karakteri de öldüremiyorlar ki adam kalmadı dizide, yani çoktan bitmiş gitmiş bir dizi, yazık yani.

.sarışın hatunu çok basit harcadılar, çok zamandır sıkıntı yapıyor ama yine de allahın özel askerinden dsaha iyisini beklerdim, az daha maggie bile dövüyordu da son anda biz napıyoruz demişler, daryl'e kurtaralım demişler. kurtardıktan sonra hemen bir atış yapıyor ama esas kötünün yüzünü çiziyor, bu da böyle bir anı oluyor sonra, bunu uzatacaklardır. mermiler havada uçuşurken de hemen kaçabiliyorlar, çok aşırı abartı.

.benzer şekilde o kadar adamın ortasında vurulmadan hepsini öldürmeleri de çok abartıydı, yani adamlar ne olmuş böyle, zombi olayları hepsini özel güçlü mü yapmış? 

.şehrin içinde habercilik yapıyorlar, zombilerin ortasında özgür habercilik izleyeceğiz galiba, yolsuz yönetimle ilgili çeşitli çalışmalar, iyi güzel de neye faydası olacak? gerçek seçim mi yapılmış burada? kim kontrol etmiş?

.oğlanı negan'a bırakması ve güvenmeye başlıyorum demesi de çok abartıydı, ne olduk abi bu kadar? adam da tekrar evlenip baba olunca mı çok değişmiş, kafa patlatıyordu bu adam, aşırı saçma be...

--- spoiler ---