8 Aralık 2022

the peripheral s01e03:

 Haptic Drift

--- spoiler ---

.dozu düşürüp saçmalamaya başladılar bile, iki bölüm fena değildi ama bu o kadar iyi değil. ortalama bir şey oldu. karakterler de farklı davranıyor, abi kardeş olayı falan böyle değildi, abi psikopatmış mesela yeni ortaya çıktı.

.mafya tiplinin geçmişi ile başlıyor olaylar, kasabayı temizlemiş, kendisi mafya olmuş, öldürmek için buna para yollamışlardı ama eleman gelip güzel bir anlaşma yaptı ama ne kadar işe yarayacak bilmiyorum, birden piyango falan hiç dikkat çekmedi, her şeyleri aldılar, diğer eleman da bunu merak etti işte. saçmaydı yine de.

.esas kızımızın olayları da aşırı saçma, annesinin iyileşmesinden sonra yardıma geçti, en son zenci elemanla öpüştü, bir bunların aşkları eksik, beyin senkronizasyon olayı güzeldi, düşünceler de güzel, askerlerin olayının gelişmiş hali diyebiliriz, zaten muhabbetini de ettiler ama ne bileyim olmayacak gibi.

.zaten ingiliz hikayesinde saçma bir polisiye eklemeyi de uygun görüyorlar, kadın kaçmış, bilmece var, hemen çözüyor falan, bu kadının ne özelliği varmış? ilk başta kötü bir karakter gibiydi, bunların hepsi de kötü olabilir, bir şey anlaşılmıyor.

.keltoş zenci kadın değişik değişik triplerde adam öldürüyor. anlamak zor, bunlar sistemin koruyucusuymuş, ilk bölümdeki adamı da harcadılar, dövüş sahneleri aksiyon falan hoştu ama bir iki sahne haricinde bir şey olmadı işte.

--- spoiler ---