13 Aralık 2022

the peripheral s01e07:

 The Doodad

--- spoiler ---

.iki tip bir araya geldi ama ne konuştuklarını anlamıyorum, uyarlama olduğundan mı böyle bilmiyorum ama çok saçma olmuş, insan biraz anlatır mevzuyu.

.test olayı neyle ilgiliydi? onu da anlamadım, koid mi diyorlar, robotlara? o kadın kızı suretinde miymiş? bunun ne önemi varmış? bilmiyoruz.

.annesini kurtarma operasyonu iyidi. salak kız burada da sorun çıkartacaktı ya neyse ki abi mevzuya izin vermedi, baştan başka türlü anlatmışlardı, şimdi böyle oldu. ekip olarak iyi yaptılar ama ölüye bağlanması garipti, plan güzeldi tabii...

.katilin diğer tipi öldürmesi üzücüydü, bunlardan kaç tane var ki? pat diye bir tanesini harcadılar? annesinin diyalogu fena değildi ama tekrar kör oldu, ilaç işe yaramıyor mu yani? mevzu neydi ne oldu yine? hepsi birlikte diğer tarafa gidince tüm bu olaylar oldu.

.şerif yardımcısı şerifi öldürdü, bunu da diğer silahla yaptı, bir şeyler uydurdu iyi güzel de mafya babasını ne yapacak? onu tam öldürmedi oralarda bir yerde mevzu kesildi. sadece diğerlerini paketle dedi diye böyle yaptılar, kadını da zaten adam öldürmüş ama sen eve tetikçi getirip tasma takarsan ne olacaktı başka?

.kızın beynindeki olayın ne olduğunu doğru düzgün açıklamaları gerekiyor, bakteri ile kök zamana bilgi göndermiş diyorlar da nedir bu? ne oluyor gram anlamadım, bunu çözen iki tip, yavşak konuşan arkadaşa kazık atacaktı ama eleman gelip hepsini hizaya getirdi, bu da pek olmadı yani.

--- spoiler ---