25 Kasım 2022

westworld s04e04:

 Generation Loss

--- spoiler ---

.caleb'i henüz kaybetmedik ama çok uzattılar, diğerleri kontrol edemiyor da bu kontrol edebiliyor, nasıl yapabiliyor? açıklaması var mı? hikayeyi çok karıştırdılar, zamanlar konusunda böyle olduğu barizdi, kızın çocuğu olduğu da barizdi.

.maeve'in kendi kızı olmadığını gördük, sadece sezon sonu yaralandıktan sonra özgürlüğü tatması için yalnız bırakmış, zenci hemşire ile takılmış ve bir çocuğu olmuş, mevzu bundan ibaretmiş. yaşamak için sebep vermiş ona, önceki hikayede bunlar özgür değildi, şimdi çok da durum değişmedi.

.23 yıl geçmiş, caleb deneme sürümündeymiş, tüm olaylar bu şekilde gelişmiş gibi gösterdiler ama saçma kısmı şu, maeve ile kapışma görüntüsü ve kendini patlatması gerçek olması gerek, yani ilk olay orjinaldir sonra tekrar etmiş olabilirler çünkü bernard kazıp çıkardı onu, tabii yine zamanlar saçma oldu çünkü bernard için 7 sene demişti, şimdi 23 oldu bilemiyorum artık.

.kız lezbiyen olmuş, bunu da araya sıkıştırmak istediler, birbirlerine gireceklerdi, sevgilisi araya girdi. diğer tarafta da into the badlands abimiz yan rolde, yine savaşçı ama kungfusunu görebileceğimizi sanmıyorum.

.dolores desen hala bir şeyleri fark edemedi, arkadaşını ve ailesini sinekler kapmış, hangi zamandalar bilemiyorum zaten dünyanın ele geçirildiği görüntü ile bitirdiler, bunlar bu zamanda olabilir. buluşmaya eski sevgilsi geldi, pek güzel anlaştılar ama bu hikayenin bir yere varması sezon sonunu bulacak herhalde, umarım iptal edilmeden önce hikayeleri toparlamışlardır.

--- spoiler ---