25 Temmuz 2022

the walking dead s11e15:

 Trust

--- spoiler ---

.zar zor dizi izliyorum ama walking dead de ıkına sıkıla ilerliyor, sezon başındaki daryl olayını çok dandik şekilde açıkladılar, kapıya silahlar için gelip içeri girmek için izin istiyormuş, sanki savaşacaklar gibi gösterdi, bölüm içinde birbirlerine silah çektiler ama yine de çok saçmaydı.

.zaten eleman şapkayı bulmuş, sana tam uydu diyor, ulan bir sürü şapka var, üzerine adı falan yazsa bari bir kanıt olsa, çocuğu tenhada sıkıştırıyor ve olaylar gelişiyor, bölümü de nasıl çekmişlerse diğer bölümlerle hiç ilgisi yoktu. konuşmayı bekliyorlar, salak salak yavaş çekimler gibi değişik enstantaneler hiç olmamış yani.

.zenci elemanın olayı fena değil o yüzden biraz iyidi. ispanyol kızla takılmaya başlamışlar, kapı önünde birbirlerine dertleşmeleri saçmaydı, kimse duymuyor iyi güzel ama mekanın yozlaşması zaten baştan beri belli, şimdi hepsi bir şeyler yapmalı diye laf ediyor, kimsenin bir şey yaptığı yok.

.kral abimiz veterinerlik malzemelerini insanları iyileştirmek için kullanmaya başlamış, kendisi haksız yere ameliyat olduğundan, doktoru da alıp gelip burada iş çevirmeye başlamışlar, bu da zombilerin ortasında gereksiz gerginlik demek.

.bölüm sonu da saçma olayların sonuna geldik, daryl'in asker eskisi, ekibe katılacak, eleman silahları çaldığını görüp iş teklif etti, normalde öldürmesi gerekmiyor mu? ne alaka? güvenlik şefi mi yapacak? hepsi kirli olunca böyle işte.

.diğerleri ile düşman oldukları belli olunca ne olacak? hepsi savaşacak mı? prosedürleri yok muydu? karıyı çabuk buldukar, bulduktan sonra tuzakla bunları öldürmesi gerekirdi, muhabbete girmeleri de pek olmadı ama olay olsun işte, bitmesin.

--- spoiler ---