25 Temmuz 2022

superman and lois s02e13:

 All Is Lost

--- spoiler ---

.süpermen'in güçlerini yok ettiler, olacak iş mi şimdi bu? diğer tipler takım şeklinde çalışsın diye yaptılar herhalde ama geri kazanacaktır, dizi böyle gitmez yani, en azından bu dizi için böyle gitmez. tam da oğlana uçmayı falan öğrettiydi, güzel sahnelerdi, pek çekememişler ama eğlenceli sahnelerdi.

.iki dünyanın ortasına gelip birleştirmeye çalışmak da ayrı bir komediydi. bu güç emen kadının olayını hiç yapamadılar, zaten küp dünya görünce güldüm, bu ne lan?

.zırhlı arkadaşlar belirleyici olacak gibi görünüyor ama bu sefer pek kurtaramadılar, kadın alacağını aldı gitti. baba karakterini hastanelik etti, dudakları garip kardeş karakteri duruma pek üzüldü, baba çok olgun karşıladı falan, bir de bunun için devamlı bir geçmişe dönüş yaptılar. çok daha iyi olabilirdi.

.kadının geleceği belliydi, hiç önlem almadan olaya daldılar ve sonuç bu oldu, aslında olmadı da oldu diyelim, nasıl gelişeceğini görmek bağlamında bir de süpermen insan olsun bakalım demişler.

.sıkıntılı ailemizde işler karışık, oğlan sırrı açıklamak istiyor, lana dertli olduğundan tersliyor, anlayışla karşılıyor falan derken ayrıldığı kocasıyla muhabbete giriyorlar, aile dramları gereksiz, diğer taraftan tipi gelince olay olacak herhalde onun için bu şekilde uğraştırıyorlar.

--- spoiler ---