26 Temmuz 2022

superman and lois s02e14:

 Worlds War Bizarre

--- spoiler ---

.dünyaları yakınlaştırma olayı olmadı bir de zenciyi arada kaybettiler, yine kendine gelir ama bu kostümle süpermen'i yenen karıyı nasıl yenebileceğini düşündü? güçlendirme falan yalan dolan yani. kızını yine arkada bırakmış oldu, bu sefer ailesi varmış. eh tamam.

.süpermen kalıcı olarak bu halde değilmiş. hücreleri değişmiş dedi sonra ölürsün dedi ama bir şey anlayamadı. 4 yaşında güçleri gelmiş, 4 sene gerekiyor dediler, e o zaman hücreler nasıl değişti? saçma bir açıklama oldu yani. zaten çabucak düzeltecekler o belli oldu. süpermen güneşin enerjisini çekecek, kadın da onun enerjisini çekecek böyle gidecek yani, saçma...

.veledin güçlerini kızcağız öğrendi, o fena değildi ama dövüş sahneleri hiç olmadı. zaten nedense gücü var ama dövüşemiyor, az daha yeniliyordu, kız geldi yine kurtardı.

.diğer elaman süpermen'e güçsüzken patlatınca ona da bir şey olmadı. kostümü giydirip halkı ikna ettiler iyi güzel de sırf buraya niye geldin demiyor kimse.

.lana'nın gerçekleri açıklama olayı da saçmaydı aslında, dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir şey. halka gerçekleri açıklıyor, inanmayan rakibinin muhabbeti komikti de insanların panik yapmadan inanmasını beklemeleri de saçma, sevdiklerinin yanına gitmesi de saçma çünkü zaten birleşmeye gelecekler, sonunda bütün mekan birleşti ki o da aşırı saçmaydı. birleşti derken diğer taraf oldu gibi gösterdiler, bunların dünya da diğer tarafa mı geçti yani ne alaka?

--- spoiler ---