27 Temmuz 2022

superman and lois s02e15:

 Waiting for Superman

--- spoiler ---

.pek olmadı be... süpermen'in güçlerini geri kazanacağı belliydi de ulan güneşin içinde nasıl kazandı? ölebilirsin falan diyor da güneş buna dokunmuyor demek, ayrıca annesi böyle bir şey dememişti, kafasından uydurdu resmen...

.hadi kabul diyelim, oraya gidene kadar güçsüzdü, nasıl uzayda yaşayabildi? hani hücreleri insan olmuştu artık? biraz düzeldim falan muhabbeti yapsalar bile olmadı, ayrıca güneşte kıyafetlerin yanmaması da ayrı komik, nasıl bir kıyafetmiş bu!

.kardeşini sezon kötüsü olarak izledikten sonra imdada yetişiyor, diğer taraftaki öldü diye diğer tarafa mı geçti peki? onun sebebi neydi hiç anlamadım, önce günü kurtardı, sonra veletlere kamyonet hediye etti, biraz komik sayılabilir.

.lana tarafında kocasını affetmedi ama pek seviyorlarmış, dünyalar ayrılırken birbirlerinden ayrı düştüler ki normal olan buydu, her şey öylesine karıştı sonra geri geldi, güya açıklama yaptılar ama pek açıklama falan da yoktu, kafadan salladılar, ilk dünyaları değiştirmişler ama eşyalar da arada değişmişmiş.

.veletler de arada yardım etsin ama çok karışmasın demişler, o da pek olmadı yani, sevgililer tekrar birleşti, olay bundan ibaret.

--- spoiler ---