22 Mart 2022

the walking dead s11e12:

 The Lucky Ones

--- spoiler ---

.bir sürü bölüm görünüyor, bunlar bitecek diyor, bölüm sayıları imdb'nin mi yanlış bilemiyorum. zaten artık güncel bölümü bite takip etmekte zorlanıyorum, bir şey olduğu yok. bir bölüm geriden geliyoruz. maggie yardımı kabul etmedi, iyi de zaten askerleri yığdırlardı, kabul etmeyeceğini biliyorduk, kafaları karışmış herhalde.

.birlik olmalarının nesi yanlış onu da anlamadım, ülkelerin anlaşması gibi, bu salak her şeye yeteceğini sanıyor ama alakası yok. hem madem mekanları toplamaya başladılar, esas karakterler niye ayrıldı buradan? onun da bir manası yok. kendi aralarında bile birlik olmamışlar.

.bu yeni tip, vali midir? yönetici karısı itici bir tip, yardımcısı zaten ayrı bir itici, hepsi kraliyet ailesi gibi uzaylı kostümlü askerleri ile takılıyorlar, bir sürü manyak vardı, bir sürü yağmacı vardı ne oldu? yamyam bile vardı, kimse bunlara bulaşmamış, şanslıymışlar ya öyle diyorlar, aşırı saçma abi.

.rick'i falan unutup hikayenin geldiği yere bak, helikopter kimindi? neydi ne oldu? adamlar şaka gibi devam ediyor.

.kral abimizin ameliyat olayını da yapamadılar, carol sıra kaptı diye atarlandı ama can tatlı geldi, geçti ameliyata, boş muhabbet oldu yani.

.koskoca bölüm ne izledik?

--- spoiler ---