21 Mart 2022

superman and lois s02e01:

 What Lies Beneath

--- spoiler ---

.bu dizi başlamış yeni fark ettim. ilk sezon iyidi hoştu da bu nasıl yeni sezon başlangıcı lan? bir deniz altı, bir kamyon kaldırıp bıraktı, aksiyon yarattılar falan tamam dediler, karakterler inanılmaz uyuz olmuş. alternatif evrenden kız geldi diye lois kafayı yemiş, öyle kalmış olaylar.

.kıvırcığın aşığı bir yerlere gitmiş uyuz olarak gelmiş, büyük olasılıkla başkasıyla takılıyor ama söyleyemiyor falan böyle bir hadise yapacaklar, bu arkadaşlar süper arkadaşlardı ne oldu? güçler vardı? kontrol edemiyordu? unuttular bu mevzuyu resmen.

.yok efendim ergenler sevişirken yakalanır da bununla olay çıkartılar, dizi tamamen bu hale dönmüş, sezon başlangıcı olarak daha iyi bir şeyler olabilirdi. hiçbir şey olmadı.

.yine supermen'in kafasında sıkıntı var. deprem olurken bu tipler ne yapıyor dedik, deprem ne alaka? bunlar kimdir derken devletle bağlatılıymış. supermen'in amerika'ya ant içmesini istiyor, supermen gezegene ant içtim falan diyor, bir taraftan amerikan kahramanı, güya kendilerini eleştiriyor gibiler ama öyle değil işte. 

.bölüm sonundaki el kimindi hatırlamıyorum, bir şeyler duydu gibi gösterip buna bağladılar ama işte hep aynı şeyler olacak gibi görünüyor.

--- spoiler ---