21 Mart 2022

raised by wolves s02e08:

 Happiness

--- spoiler ---

.geçen sezon da çorba şekilde bitip bir şeyi açıklamadan yeni sezona başlamışlardı. yine aynı şey olacak, o kadar karıştı ki artık neresinden açıklayacaklar bilemiyorum. marcus'u öldürdüler, ters haç gerilimi yaptıktan sonra uçar vaziyette tekrar canlandırdılar, kendisi mi canlandı? başkası mı o hale getirdi? bunu bilemiyoruz.

.büyük anne dedikleri arkadaş kötücül çıktı. insanları tersine evrim geçirtip sol'den korumayı düşünüyor, devamlı insanların güvenliğini düşündüğünü söylerken böyle yapması da ayrı bir mallık yani robot aklıdır diyemezler, gelişkin bunlar, nasıl gidip de tamam diyebilir, çok saçma.

.anne durumu fark etti ama onu saniyesinde paketledi, aşırı yüklenme yapınca peçesi onu kontrol altına aldı, simülasyona soktu ve öyle kaldı sezon. baba da anne'yi sordu, bilmiyorum falan dedi ama oradan uyanacak mı? bunlar nasıl evrim geçirecek? nasıl asitli suya girecek? bunun açıklaması yok.

.sinyal gezegenden geliyormuş, çukurlardan geliyor dedi oğlan, adam da oraya inerken vuruldu, sonra öldü işte ama hani uzaydan geliyordu? niye bu hikayeyi değiştirdiler? sol'ün derdi nedir? kadının dönüşüm videosu baya 3d terk olmuş ama yine de etkileyiciydi. sol bununla ne yapmak istemektedir?

.bebeğin mutasyon olayını da arada anne olayları fark ederken tekrar gösterdiler, iki emdirdi diye mutasyona uğramış da bu yaratıklar kendisi çoğalamıyor mu? bebek kaçırıp mutasyona mı uğruyorlar? nedir mevzu?

.esas yılan olayı vardı, yılan dansı falan yine buralara gönderme oldu da, yılanı öldürdükten sonra gezegenin elektronik ayarlarını bozmuş olabilirim dediydi, bu bir karışıklık yani dışardaki olaydan hiç bahsetmediler, herkes sinyal alabilecek muhabbeti yapıldı sadece, zaten meyvesinden yenmişti, bu ikinci karışıklık, ne olacağı belli değil, soğuk geliyor olayı zaten ayrı bir mevzu ama en saçma kısmı, yılan arkadaşı çok çabuk öldürdükten sonra bir şey dikeldi, ne olduğunu göstermediler ya da ben kaçırdım bilemiyorum, yılanın içinden bir şey çıktı gibi gösterdiler, çıkmadıysa da bir şeyler oldu işte. öyle kaldı sezon, gram açıklama yok ama süper sezondu, her türlü güzel oldu.

--- spoiler ---