20 Mart 2022

servant s02e04:

 2:00

--- spoiler ---

.bunlar iyi bölümlerse valla yandık, bir şey olduğu yok. bir o taraftan uyduruyorlar bir bu taraftan uyduruyorlar. tek güzel yanı çekimleri, dar alanda güzel çekimlere kafayı takmışlar, hikayeyi bu anlamda bunun için uydurmuşlar gibi.

.bir kere bu kadar eziyet gören kız niye kadın hala kafayı yer diye gerçeği söylemiyor? söylese de inanmayacak belki ama bebeği senden kaçırdık falan diyor ama sebebini söylemiyor, sen bebeğini öldüren bir annesin? ne yapıyorsun falan dese olay bitecek. şimdilik bebeğin nerde olduğunu söylemedi.

.saat ikide ne olduğunu anlamıştık zaten uzatmalarına gerek yoktu. yorgunluktan baygın düşüp o kadar uyuduktan sonra kalkıp bebeğine bakmayı akıl etmişti, lan hayvan olsa on kere bakarsın, aşırı bencil bir insan, varsa böyle anneler bilmiyorum ama çok abartıydı, onu devam ettirdiler.

.evin dibindeki çatlakları da önce eşelesinler sonra da kızı gömsünler diye mi yaptılar? orayı tamire gelmişlerdi, kız kaçmaya çalışırken kafasına patlatıp oraya gömdü, bu kadar zaman niye kaçmaya çalışmadı dediydim ama giriş kapısına kadar gelip kaçamamak da hiç olmadı. öyle gidiyor işte.

.adam tekrar tat almaya başladı, elini hissetti. hani kız büyü yapmış da geri almış gibi gösterdiler. buna tamam desek, oğlunun öldüğü, diğer çocuğun başkası olduğunu da ima etti, e ölüyü canlandırmıyorlarsa bu kadar bölüm ne izledik?

--- spoiler ---