19 Mart 2022

servant s02e03:

 Pizza

--- spoiler ---

.saçmalamaya devam ediyorlar. tamam konsept çekim yaptınız, evden çıkmayacaksınız ama bu şekilde evden çıkılmış olmuyor mu? televizyonda çok güzel çekmişler ama bildiğin dışarıya çıktık, diğer eve geçtik ve kızı kaçırdık, kendi gözündenmiş gibi gösterdiklerinden mi sayılıyor yani? bir tek farkı o...

.pizza yapıp sipariş vermelerini beklemeleri de garipti ama bu ev neydi? neden o kadar çocuk var? neden hasta var ve bu kız burada ne yapıyor? bir şey anlatmadan yine buna geldiler, kızı istemeden uyuşturdu ve taşıyacak büyük ihtimal.

.önceki bölümde su kesintisi ve evin zemininde patlayan şeyleri göstermediler, şimdi ortalığı bok götürüyor, o tarz bir şarap mahzeni görüntüsü koydular o kadar. manasız kesintilerle gidiyor. bebekte sorun varmış, kadın ayağa kalkmaması gerekiyormuş, bu durumda ne oldu? yangın alarmine kalktı, merdivende düştü, adamı bile aramamış, kadın psikopatmış yani. bebek yine de doğmuş ama kadının iğrenç olduğu da bariz, kız da bunu savunuyor ama adamların hikayeyi bir yere getirmek gibi bir derdi yok, güzel çekimler yapalım diye çekmişler.

--- spoiler ---