23 Mart 2022

shameless s08e12:

 Sleepwalking

--- spoiler ---

.sezon finali açısından boş bir bölümdü. lip karıdan ayrıldı, ian göz altına alındı. carl okula gidebildi. liam babasına şifreyi yanlış verdi. frank bokların içinden çıktı, yaptığı hırsızlığa değmiş midir bilemiyorum ve fiona da aylık para yollayacak şekilde dava meselesini halletti. bu kadar yazsam kapatsam yeterli aslında ha, niye uzatıyorum bilemiyorum :)

.ian meselesini çok abarttılar, ilacını kullanıyor mu kullanmıyor mu? gülümseyip duruyor ama arabaya binince yine modu değiştiydi. bu gay isa muhabbeti hiç olmadı, tamam seviyor ediyor ama durumları aşırı saçma oldu.

.carl meselesi de çok abartı. bu kız durumu inanılmaz hale getiriyor ama son dakika kaçtı, madem seviyorsun beklersin falan diyemiyor, evlilikleri devam etmeyecek bence.

.deb meselesi de parmak gitti, öyle fiona ilgisiz şekilde davrandı, bebeğin velayetini versin para gelsin, bir manası yok yani.

.lip desen hala ızdıraplarda, evsiz kalan çocuğa evini açtı, fazla iyi bir insan ama bir yere gittiği yok, ayık kalmış ilk defa ne istediğini bilemiyormuşmuş.

.güzel komşularımız evlilik sözleşmesinden haberleri olmadan saçma sapan bir işe kalkıştılar, komikti aslında ama ne bileyim bu kadarını nasıl düşünemediler?

--- spoiler ---