23 Mart 2022

superman and lois s02e02:

 The Ties That Bind

--- spoiler ---

.bu sezon iyice saçmalayacaklar. şu zencinin misafir olarak evde takılması da çok acayip saçma da bir de kızının dramı ile uğraştırıyorlar derken diğer kızın başkası ile öpüştüğünü öğrendik, ergen ıkıntıları bol olacak gibi, yoracaklar yani.

.süpermen'in kardeşine inanıp mağaraya getirmesi de aşırı saçmaydı. hadi anasıyla görüştürdü, iyidi güzeldi diyeceğim ama yok yani bir şey de olmadı, salak salak konuşup beni sevmiyorsuna getirdikten sonra yakalandı, az daha elemanı boğuyordu. böyle de aşırı saçma bir şey oldu.

.beynindeki olayı anlamadım, yerin altındaki tip yüzündenmiş ama mevzu neymiş? orada olduğunu madenci kadın biliyormuş, çıkartmaya mı çalışıyorlar, kim peki ne peki? niye bundan etkileniyor, anlattılarsa da unuttum şimdiden tekrar hatırlarız artık.

.lana desen belediye başkanı olacakmış, onun iki saatlik muhabbeti oldu. yine gereksiz işler işte. lois'in kardeşi olayı ve gazetecilik muhabbetini de hiç gerekli görmedim. bir yere gidecek mi peki?

.süper güçlü arkadaşlar süpermen'i kurtardı ama böyle olacaksa oynamayalım demeye getirdiler, kendi takımlarını kuruyorlar iyi güzel de bu nedir? birlikte çalışmayacaklar mı?

--- spoiler ---