24 Mart 2022

superman and lois s02e03:

 The Thing in the Mines

--- spoiler ---

.süpermen'in kötücülü meselesine yine geldik, bu tip hangisi peki? zencinin evreninden mi? değildir diyor ama özel kıyafetlerle ve değişik ışınlı rengi ile geldi. madendeki tip buymuş, süpermen'in etkilenmesi de bundanmış. iyi güzel de bu mevzuyu geçtiydik, neden yeni bir şey bulamıyorlar, koskoca süpermen halbuki.

.kendini kontrol edememesi, veletlere kızması falan aslında iyidi de dönüp özür dilemesi hiç yakışmadı, babalar hiç özür diler miymiş? eleman evleneceğim, güçleri söyleyeyim diyor. yaşı daha 15 falan. kız da gidip başka kızlarla öpüşmüş, bu kadar yaygaranın sebebi buymuş. ulan dizide gay yok diyorduk, böyle ihtimalli soktular.

.dede karakteri de geldi, güya balığa çıktıydı ama süpermen'e haller olunca koştu geldi. bir de diğer olay da ilerliyor. ne olduğunu hala anlamıyoruz, anlattılarsa yine anlamıyoruz. kız kardeşi intihara kalkışmış, bunu bu hale getiren başkasıymış, onun podcast'i falan filan derken olaylar bu hale gelmiş. bölüm sonunda da onlar görünüyor. garip yani.

.lana'nın belediye başkanlığı adaylığı da şaka gibi oldu. sosyal medya her şeye kadir şekilde devam edecekler herhalde ama aşırı yapaylar, yapaylardı ama şimdi bir de siyaset olayı ile bin kat yapay oldu. izlerken sıkıntı veriyor artık.

--- spoiler ---