31 Mart 2022

superman and lois s02e08:

 Into Oblivion

--- spoiler ---

.konu güzel olabilecekken aşırı saçmalamaya döndü. kolyeyi alıp giden asker arkadaşımızın derdi neydi? ilk başta niye verdi? sonra niye alıp gitti? çektiği madde ile hep böyle süpermen gibi dolanacak mı? hiç mi hiç olmadı.

.bu kız niye babasını uyuşturup kadını kaçırmaya çalışacak? ölenlerin olduğunu bilmiyor mu? diğerlerine nasıl bu kadar yalan söyledi? aşırı abartı olmadı mı? tamam yıkılmış bir aile ama yine de hiçbir mantığı yoktu be.

.oğlanlar kendi halinde takılıyor, kimse de bir şey yapmıyor. hepsi süpermencilik oynuyor, neymiş bu böyle, olmadı da olmadı.

.zenci arkadaş ve kızı başka yere geçtiler, zaten başta evde işi neydi bunların? adam ilk lois'i karısı falan sandı, üzücüydü ama uzatmadılar. babasını öldüren adama benziyor ama bu çok iyi versiyon.

.lana cephesinde olaylar inanılmaz saçma ve gereksiz şekilde devam ediyor. allah'ın süpermen dizisinde bunların dramına ne gerek var ulan?

.he yine de yok oluşa geçtiklerinde kurtarma sahnesi fena değildi. gazeteci kadın neden geri durmadı? ölecekti az daha...

--- spoiler ---