30 Mart 2022

superman and lois s02e07:

 Anti-Hero

--- spoiler ---

.o son saçmalık olmasa yine güzel gidiyordu ama o neydi? amerikan ordusunun özel kuvvetlerinin başındaki tip gidip kolyeyi azılı düşmana veriyor. süpermen'e gıcık olduğundan bunu yapıyor, bu ne lan? baştan niye böyle daldı zaten, o çok saçmaydı.

.hadi hırslıydı mırslıydı, çözecekti edecekti. önce işkence sonra öldürme sonra da bu. maddenin özel güç vermesi falan baya komik, onu da çok kötü yapmışlar. hiçbir zararı olmadan normal insanı süpermen'e dönüştürüyorsa toplayalım gidelim paketi. olmadı.

.süpermen ilk yeri söylemedi. sonra kardeşi ile kavga ayağına kaçtılar, iyi güzel kaçtılar derken takip edilmişler, nasıl edilmişler bilemiyorum ama olaylar bu şekilde gelişti, bu da hiç olmadı. kardeşi geçen sezonun kötüsü, ölmesine müsaade etmedi ama öncesinde hayatını kurtarmıştı, neyse ki serbest kalmadı.

.jon oğlanı bu maddeden kullanmıştı. kız arkadaşını ispiyonlamadı ama ortalık çok karıştı, çok çok üzüldü, hiç kıyamadık desem de inanma tabii. yine de iki saniyede mevzuyu çözeceklerdir boş yere tantana yapıyorlar.

.bir de boşanan belediye adayımız lana var, gitti rakibine ağzının payını verdi, desem de yine inanma, salak salak çıkarımlar, böyle siyaset mi olur lan? resmen tiyatro!

--- spoiler ---