29 Mart 2022

servant s02e06:

 Espresso

--- spoiler ---

.adamlar dalga geçiyor ama bu sefer hoş oldu. en azından bir hikayede karar verseler ve öyle gitseler çok iyi olacakmış. şimdi bu kız özel mi? özel bir yaratık mı? kendilerini düşenler ve geri gelenler olarak anlattı, yani ölümden gelmişler ve tanrının işlerini yapıyorlarmış. kız da söz dinlemez biri olarak yardım edilmemesi gereken birine yardım etmiş, o yüzden bebeği geri almışlar.

.bebek geri gelecek mi? bu kadar şeyden sonra saçma olur. kıza kötü davrandıkları için ev temelden çatlamış, gömdükleri yerden böcekler çıktı. güzel sahneler yaptılar da şimdi bu kız özel anlamına geliyor, adam gazaptan korktuğu için dua ediyor falan baya iyidi ama diğer taraftan hepsi aynı tip olması gerek, onu tam anlatamadılar.

.en başta kız böyle anlatıldı, sonra bebek başkasının bebeği dendi, şimdi yine canlandırılmış bir bebek olarak anlatılıyor. kız tam evden kurtulacaktı gideceği yerde saldırı olduğu bilgisi geldi, adam da bunu siz yaptınız dedi. niye saldırı? kim öldü? kız nereye gidecekti? komple kaldı öyle.

.devamlı iki kadeh atmalarına uyuz olmaya başladım, kardeş elinde kadehsiz gezmiyor, bu nedir lan?

--- spoiler ---