4 Nisan 2022

servant s02e07:

Marino

--- spoiler ---

.görev yerine gitmezse aile içinde cinayet işleniyormuş. sezon arasında küçük çocukla arkadaş mı olmuş? onun görüntülere bakarak çeşitli şeyler yaptı ama bir işe yaramadı, en son da kırbacını kırdı! cam kırıldı. karşı geldi yani.

.amca karakteri süper bir karakter, arada bağırması güldürüyordu. adamın ağzını tıkayıp gelen polisi idare etmeye çalıştılar. olayların böyle olduğunu görünce dua etti, uzunca bir süre transa geçti. sonunda kapıya bir kutu geldi. beta kasedi varmış içinde, bunu kız izlemeli dedi. alttaki kutuda da bir bıçak ve çeşitli aparatlar, ayin falan yapacaklar herhalde. hepsini birleştirin notu vardı. öldürecekler mi hepsini? aşırı saçma oldu, tarikat olayını anladım da bunlar insan değil gibi takılmaları bir yere kadar mantıklı sonra dalga geçiyorlar gibi. madem öyle doğru düzgün açıklasınlar.

.kaset göndermesi de komikti ama yine de komikliği haricinde polisin gelip iki saat uğraştırması, evdeki seslere dikkat etmemesi, kaçırılan kızın en büyük şüphelisinin bunlar olması falan derken bir şey olmadı. kız karşı geldi diye bebeği alıp gelecek mi? adamlar hikayeye değil yaptığımıza bakın demişler de işte meh diyorum.

--- spoiler ---