27 Mart 2022

superman and lois s02e05:

 Girl... You'll Be a Woman, Soon

--- spoiler ---

.doğum günü olayı ve kadın mevzusu aşırı saçma olsa da diğer iki olayı güzel şekilde birleştirecekler gibi. bu ağzı yamulmuş süpermen arkadaş diğer dünyadan gelmiş, dünyaları kurtarmak için gelmiş, cemaat lideri kadın bu dünyayı yok edecekmiş, süpermen'in de onu öldürmesi gerekiyormuş. mevzu özetle böyle.

.çok gereksiz bir konu dediydi, erken konuşmuşuz ama yine de bağlama çekmek için abartmış oldular, bu kadın nasıl dünyaları yok edemiyor? kolyesinde ne özellik varmış? onunla ölünce diğer tarafta mı dolanıyorsun? hepsinde kendisi varmış. mevzuyu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum. neden süpermen kıyafetle madenden çıktı geldi, neyse ki anası kontrol altında tuttu ve biraz konuşabildiler.

.oğlanların eğitimi, madde kullananın güçlerinin ortaya çıktığının zannedilmesi gibi aşırı saçma ve ergenlik işleri de devam ediyor. babasını kurtaracak da hangisi kurtaracak? hem yeni süpermen kötü değilse bu kadın nasıl yenmiş olacak? kolyenin olayı nedir? süpermen'de de vardı.

.kolyeyi istedi ama amerikan ordusu vermedi, devamlı trip atıyor zaten bu yeni model, uyuzun teki, birlikte de çalışmıyorlar, iki saat birbirlerine çemkirip dağılıyorlar.

.normalde kendisi ile bir araya gelince kafayı yiyordu, şimdi niye yemedi? neden güçlü kaldı? nasıl dövüp paketledi? onu da çok anlamadım.

--- spoiler ---