26 Mart 2022

superman and lois s02e04:

 The Inverse Method

--- spoiler ---

.dizi iyi gitmiyor. lois'in olayları nereye gidecek? gereksiz bir mevzu. beş sene öncesiyle başlayıp gereksiz olayları uzatacaklar gibi görünüyor, normalde iki olayı birleştiriyorlardı, bu sezon öyle olmayacak gibi görünüyor.

.kardeşini kurtarmak için kadına yalan mı atmış? hap almış, diğer tarafı gösteriyorum falan demiş, bunu da ilerletmiyorlar ama yine de her türlü saçma.

.bir de oğlanlardan biri süper güçler kazanmak için madde kullandı, ne kadar güzel değil mi? aile dramları ve ergenler çok sıkıntı olacak, diğer oğlan da babasına yardım etmek için eğitime girecek, belki adam olur.

.süpermen kendisi ile kapışırken neden diğer zenci arkadaşın yardımına ihtiyaç duydu? neden kostüm bu kadar zaman onarılmadı, amerikan ordusu artık destek olmuyor gibi gösteriyorlar ama yine de çok saçmaydı. özel güçlü elemanlardan ikisini hemen öldürdüler, hızlı eleman da kolyeyi aldı kaçtı.

.belediye başkanlığı seçimi olayı zaten inanılmaz kötü, bir de salak kızın intihar girişimi olayını gündeme getirmişler de ailesi ile konuşma yapıyor, beğenmedim. 

--- spoiler ---