28 Mart 2022

the walking dead s11e13:

 Warlords

--- spoiler ---

.allahın zombili dizisine eski cia ajanı muhabbetini getirdiler, ulan zaten insan sayısı belli bir kademeyi aştığında gizli örgütler olur, bu yüzden şimdi topluma karşı mı geldiler, nedir mevzu? bunların birlikte hareket etmesi de buraya kadarmış. aaron falan denen şak diye askerlerini öldürdü, tamam yaptıkları çok ayıptı ama olur böyle şeyler.

.güvenlik kaygıları ile hareket ettiler. eski alkolik bir arkadaşımız, parmak banarak biraz tadını alıyor ve katliama geçiyor, adamın içkisini niye parmaklıyor diyordum, bundanmış.

.şaşırtmaca bağlamı iyidi aslında, bunlar topluma kazanmak için geldiler, öldürecek gibi yaptılar, böyle psikopat bir karakterdi, onu şak diye öldürdü. 

.mekanda negan da varmış, maggie de geliyor, hepsi birlikte bundan saldırmış, diğerleri savaş da bundan çıkmış, orası anlaşıldı yani ama çok gereksiz oldu, gizli işler her zaman olabilirdi, yeni fark etmiş olmaları çok saçma oldu.

.bir de hikayeyi geriye sardırarak anlattılar, zaten bir şey olmuyor, farklı açılardan tekrar izlemiş olduk. bundan iyisini yapabilirsiniz be.

--- spoiler ---