10 Mart 2022

servant s01e08:

 Boba

--- spoiler ---

.konu güzel de işte olmuyor da olmuyor. bebeğin başına ne geldiğini hala saklıyorlar, hepsi öğrendi ama bir tek biz öğrenemedik. eleman neden söyledi, hadi söyledi diyelim kız bebeği nerden buldu getirdi? evde bir yere saklamış, ağlamasını duydu ama evde bebeği bulamadı, bunca zaman nasıl ağlamadı? başına nasıl bir şey gelmedi? buralar hiç olmadı.

.kayın birader ile geçen bir bölümdü işte. babaları da geldi, o da benzeyen bir bebeği yerine koyalım vaftiz edecekmiş falan dedi, biz zaten yaptık demediler ama kızın bir iyi bir kötü halleri sıkıntı yaratmaya başladı. özel bir gücü var mı yok mu? belli değil, bir taraftan canlandırmış gibi gösterdiler, diğer taraftan oyun oynuyor gibi. her tarafa gidebilecek bir hikaye de kabak tadı vermeye başladı.

.bu olaylar içinde nasıl kimseye ulaşamadı? o da biraz saçmaydı ama dizini en iyi kısmı, bu kadar alanda istediğini yapabiliyor olmalı, hem geriyor hem hikaye anlatıyor, arada yemek tariflerinden laflar veriyor. tabii dış çekim yerine bowling görüntüsü koyuyorlar ama yine de bakış açısı önemli, eleman niye kızı öpmedi? o da biraz kafadan sakat olmalı. ağzını falan koklattı, dedim büyü mü yapıyor nedir?

--- spoiler ---