9 Mart 2022

a discovery of witches s02e01:

 Episode #2.1

--- spoiler ---

.500 yıl geriye geldiler ama insansız bir bölgeye değil, insanların içine, o kadar hata olurmuş. tam evinin dibine geldi, arkadaşları falan var ama değişmişsin diyorlar sadece, tipi falan komple değişmiş ama aslında kötü bir vampirmiş kendisi, en son işkence görüntüleri ile bitirdiler, saçmaydı.

.diana denen her türlü seviyor, yoruyor ama bir de bağımsız kadın geyiği yapıyorlar. ingilterenin beş yüz yıl öncesinde bunu yapıyor, evden çıkma diyorlar, çıkıyor falan böyle bir tip. bir tane büyücü görüyor güya, buna büyü öğretecekmişmiş. bunlar bütün sezon burada kalacak gibi.

.babası da kiliseden biriymiş, katoliklere ne yapmış? onu hiç anlamadım işkence muhabbeti ya da engizisyon falan mı acaba? mevzuyu çözmüş olabilir ama çok bir şey göstermediler.

.bu kadının durumu diğerlerine anlatan tipi öldürmeleri gerekirken tüm olayı anlattılar ve inanmasını beklediler, inansa bile adam farklı artık geyiği yaptılar ama ne fark eder ki?

.diğer tarafta nasıl olsa gelecekler, ben beklerim diyen vampir bir arkadaşımız var. zamanda yolculuk yaptığını da çözdüler ama kitap meselesini kesin bunlar yazıyor, belli oldu o.

--- spoiler ---