9 Mart 2022

servant s01e07:

 Haggis

--- spoiler ---

.bu kızın özelliği mi varmış? adamlar her bölüm bir şey ima edip sonra açıklamıyorlar, geçenlerde de cırcır böcüğü canlandıydı, mevzu bu muymuş? açıklayacaklar mı? mevzu bir yere gidecek mi? çok şüpeliyim, bir şey olacağı yok bu dizide...

.kadının bebeğinin ölümünden sonraki durumunu gördük, duşta eline oyuncak bebek vermiş, biraz düzelmiş. bu zenci karı da kimse artık, ailenin destek merkeziymiş. bebeğe bir haller olunca bunu aramışlar ama ne olduğunu söylemedi, tam söyleyecekti, arkadan çağırdı. esas gizemlerden biri de bu zaten. bilerek açıklamıyorlar.

.artık söylemeliyiz diyerek akşam yemeğine çağırdılar, aslında kovmuş ama aynı zamanda arkadaşlarıymış. hatta kardeşi ile iki saniye sevişiverdi. psikolog gibi takılıp ben seni iyi edeceğim diyerek üzerine atlaması biraz saçmaydı, komiklik yapalım demişler.

.her neyse bebeğin yanına ilk gittiğinde kız kurtarmıştı, saçını yolduydu. ikinci gidişte de eve sokak köpeği girmiş, o saldırdı. bebeği gördü ama sokak köpeğini de öldürdüler, sonra da kız canlandırdı. bir kere eve gelip geçen girmesini geçtim, sokak köpeği bile giriyor, bu nedir lan?

.adamın para isteyeceğini düşünüyorlar para topluyorlar ama mevzunun dini yönü olacak gibi, kızın durumunu doğru düzgün anlatsalar bari, kadını eskiden tanıyan acısını bilen ve çocuğunu hayata döndürmüş biriyse, çocuğun ölüsünü nerden buldu? o biraz saçma.

--- spoiler ---