8 Mart 2022

a discovery of witches s01e08:

 Episode #1.8

--- spoiler ---

.sezon finali beklediğimden iyi oldu. en azından görüntüler hoştu. en son büyücülük öğrensin diye oyunlar oynarken vampir ve kıskanç karı geldiydi. onu eleman sandıydı, sonra öpüşün bakayım nasıl muhabbeti inanılmaz saçmaydı, lan dedim bu olsa olsa kitapta olur, kitaptan uyarlamaymış herhalde, öyle bir şeyler görüdm.

.kadını kurtarayım derken kendisi yaralandı, ölecekti ama diana kendi kanından içirdi, bu sefer kadın ölüyordu ama ikisi de ölmedi. aşkları çok kuvvetli olduğundan hayatta kaldılar, bu da böyle biline.

.hadi kurtuldular dedik bu sefer kurulları rahat durmadı, kardeşi tutamadı ve hepsi birlikte bunlara geldiker, bunlar da zamanda yolculuk edelim madem diyerek tam büyüyü yapacaklardı ki işler yarım kaldı, kaldıysa saçma oldu ama öyle gösterip sonraki bölüm değiştiriyorlar, böyle de gereksizler işte.

.son dakikaya beklemiş olmaları saçma, oyalanıp durdular, bunlar büyülü korumalı geldiler ama üç kişi de olsa güçlü de olsalar kaçmalarına aslında gerek yoktu, yine de zamanda gezeceklerse yandık, birbirlerini arayacaklarsa iyice yandık, bakalım arıtk.

.mason derneği tarzında lafları varmış. bu büyük üstatmış o yüzden diğerine komut vermiş. şimdi geride kalan oğlana kaldı görev. üç cadı, üç şeytan ve üç vampir ile yeni bir yapı oluşturdular, hepsi de güzel insanlarmış, öldürmediler birbirlerini ama bir işe de yaramadı, sadece kaçmış oldular. türler arası muhabbet de gayet bayık aslında, tüm olayları da bu. 

--- spoiler ---