6 Mart 2022

servant s01e05:

 Cricket

--- spoiler ---

.dizide hiçbir şey olmamaya başladı, ilk güzel konu bulduk ama bitirmeyelim ulan mantığına döneceğini söylemiştim. şimdi kızın hikayesi gibi oldu, evde pek insan yoktu. ilk yamak cırcır böceklerini getirdi ama evin kapısı bir türlü kapalı kalmadı.

.dedektif arkadaş da gelip içeri girip kontrol ediyor, o da çok saçmaydı, kendini fark ettirmesi ayrı saçmaydı. kız öyle takılıyor işte. bir de arkadaş gibi bir şey çıktı, küçük kızın alerjisi varmış, psikopatlığını göstermek için yaptılar herhalde, bu kızı tutan kimdi? kayın birader miydi? orasını kaçırdım.

.cırcır böcekleri ile takıldı, çok dert etmedi. sonra tadına baktı, elemana yardımcı oldu, e hani kötüydü? tek amacı ev bulmak gibi gösteriyorlar, kendi çocuğu gibi gösteriyorlar. kadın kocasını aldatıyormuş, pasta alsın diye evden dışarı çıkardı, gelince sesler duydu. saçmaydı hepsi valla.

.biraz sokakta takılalım diye komşuya gitmiş olduk ama evde saklambaç falan derken olay çıkartmaya çalıştılar sadece, başka da bir şey olmadı. bir de kız kendini kırbaçlıyormuş işte.

--- spoiler ---