6 Mart 2022

raised by wolves s02e06:

 The Tree

--- spoiler ---

.dizi git gide güzelleşiyor. anne'nin durum çok acayip oldu aslında, yeni gelen tiple karşılaştılar, iki ölümcül güç havalara kalktı, anne daha yeni modelmiş herhalde, diğerini geçersiz bıraktı ve bağladı. baba da onla muhabbet ederken mekandaki insan sayısını duyduktan sonra kendini kapattı ya da bir şeyler yaptı. en acayip hikayesi aslında bu olacak ama çok kısa kesiyorlar.

.bu arkadaş eski modelmiş ama organik bir şeyler barındırıyormuş. babayı partneri falan zannetti, kendi kendi tamir etmesi zaten acayipti, nasıl eski model oluyor onu anlamadık ve içinde diğerlerinin anlayamadığı bir şey de var. en merak edilen kısım da bu zaten, genel görüntüler de çok tatlıydı. baya iyi oldu.

.marcus meselesi çok iyi olmadı aslında ama fazla da tutsak kalamazdı. sol'u inkar edersen serbest bırakacağım dedi, diğer tip bunu öldürecekti, öyle anlaşmışlardı ama kabul etmedi. sonra doktor olan kadın da serbest bıraktı. nereye gidebileceklerini sorunca da elindeki dini objeyi gösterdi. ağaç görüntüsü, bölüm ismi ve ağacın oluşumu kadının başını yedi.

.ninni ile açılıyormuş, kutunun açılması için alet kullandılar, yaratık yılan arkadaşımız nedense rahatsız oldu campion'a biraz patlatınca anne kızdı, sonra kızdığına üzüldü falan baya üzücü sahnelerdi.

.derken aleti açamadılar, sabah marcus'la kaçıp çözüm bulmaya çalıştılar, akşam oğlanı uyutmak için niyyi söylerken kendi kendine açıldı, sabaha karşıydı galiba oğlan uyandıydı. pat diye açıldı, tohumu eline alınca vücuduna kaçtı ve kadın yamuldu. içinden de koca bir ağaç çıktı, garip garip hareket ediyor ama marcus durumu fark edip üzüldü, oğlan hala annesini arıyordu!

--- spoiler ---