2 Mart 2022

servant s01e02:

 Wood

--- spoiler ---

.kıymık olayına devam ediyorlar. adamın poposuna nasıl kıymık battı? onu nasıl normalleştirdiler anlamadım. otururken mi battı diye düşündüler? tahtaları düzeltirken mi? yemekte kıymık çıktı mesela, kaşıktan falan diyor, ev dökülüyor diyor, ne alaka abi? kaşıktan öyle kıymık çıkar mı? yine de çok gergin bir ortamdı.

.bebeğin canlı olduğunu anladık, aklımıza ilk gelen başka yerden bebek çalmış olduğuydu. kadının erkek kardeşi de aynını düşündü, tam doğum gününe geldiler, bakıcıyı da katalım işin içine dediler ama adam boğulduktan sonra oturduğu yerde içkisini yudumlamaya devam etti. bakıcı kız baya psikopat, ne çıkacak altından bilemiyoruz ama iyi gidiyor.

.kadında arada yayın gidiyor, kalıyor öyle. çocuğunun başına ne geldiğini hatırlamıyor, hatırlayınca mevcut çocuk da iptal olacak. bir de memesini ovuşturduğu sahne vardı. kız geldi sütünü sağdı falan, bu neydi lan? izlediğim en iğrenç sahnelerden biri, adamların tarzı değişik cidden.

.bu hikaye nereye bağlansa güzel olabilecek hikaye ama ters köşe niyetine ya da gizemlerin çözülmemesi hesabına bozacaklardır, bozmasalar puan bu kadar düşük olmazdı.

--- spoiler ---