2 Mart 2022

a discovery of witches s01e05:

 Episode #1.5

--- spoiler ---

.son kaçırılma sahnesi olmasa çok gülecektim ama işler biraz gelişecek gibi, umarım yani yoksa baya boş beleş bir diziymiş. sırf tipler kassın kendini diye dizi yapmışlar. ingiliz'in vampiri, büyücüsü falan hesap bu yani.

.bir de sevişti arkadaşlar ama nasıl sevişmeydi ben anlamadım, özel bir adı mı varmış neymiş? vampirlerin çocuğu olmayacağı için bir sıkıntı olmaması gerek ama neyin kafasıysa yasak aşk uydurdular, dünyaya karşı meydan okuyorlar. herkesler de bunlara engel olmaya çalışıyor, ne lan bu?

.anasının korkutmak için tilki gömmesine ne demeli? sonra madem seviştiniz, kızım sayılırsın falan demeye getirdi, bir imam nikahı falan kıysaydınız, bunların aşk hikayesi cidden komik.

.bu süper güçlü vampir arkadaşın kutudaki kafa olayı nedir? en garip muhabbet o galiba, kahin gibi bir arkadaş, gelen var, olaylar çıkacak derken başına iş aldı!

.büyücümüzde tüm büyücülerin genlerinden parçalar varmış. süper işler yapabiliyormuş. kan tahlili sonucunu arkadaşı almaya gelmişti, vampir eleman geldi, kanını içti geçmişi gördü ve kanıtları ortadan kaldırdı.

--- spoiler ---