3 Mart 2022

a discovery of witches s01e06:

 Episode #1.6

--- spoiler ---

.karakterlerin salaklıkları bile sevimli hale gelmeye başladı. bu karı ne ara bu kadar sevdi bu adamı? derinlik sıfır ama acısı falan sevimli oldu. adamın kadının yarasına falan bakması ayrı bir hikaye, yanında anası falan da var, kafalar değişik. hikayesinin kökenini bilemiyorum ama hissiyatı bu.

.geçen bölüm uçup kaçıran arkadaş cadıymış, şu ateş yakan cadı kendisi, çok güçlüymüş, uçanlar bile çok azmış ama hemen diana denen cadı uçmayı becerdi. uçsun diye kuyuya attı, amacı zaten güçlerini kontrol etmesini sağlamaktı, neden kabul etmedi? neden acı çekti? orası da saçmaydı.

.işbirliği yaptığı vampir, eskiden bir cadıyı hapsetmiş, kafasını kesmiş ve kutuda tutuyormuş, onu yakıp özgür bıraktı ama neden sen böyle bir arkadaşla işbirliği yaptın peki?

.abisi midir? kardeşi midir nedir? onla kavgası da çok saçmaydı. zaten vampir hareketleri falan hiç olmamış, cadı efektleri yine daha iyi. bu tipler kendi ailelerini mi kurtarmaya çalışıyor? savaş falan diyorlar, iyi güzel de mevzunun derinliği sıfır, ilk karşı çıktı, sonra bir belge çıkardı kabul etti, neydi ne oldu?

.kadının gittiğini çok sonra fark ettiler, helikopter olayı falan zaten komikti, mekanı tespit etmeleri de ayrıca komikti, eğlenceli bir tarafları var galiba.

--- spoiler ---