4 Mart 2022

a discovery of witches s01e07:

 Episode #1.7

--- spoiler ---

.salak aşk hikayesini temellendirmeye çalışıyorlar, bir taraftan ikna olacak gibiyken sonra pat diye saçma bir şey oluyor. bu diana'nın gücü çokmuş baştaki büyücü fark etmesin diye gücünü saklamışlar, bunu anası babası yapmış, sonradan ortaya çıkan bu olayı da geriye doğru anlatıyorlar.

.diğer güçlü büyücü üzerindeki büyüyü kaldırınca biraz ortaya çıktı, gücünü falan bulmak için vampirle kovalamaca oynayınca beni kaybettiler, nedir lan bu? böyle şey mi olur? derken bölüm sonnda diğer vampir geldi yakalandı ama bir şey olmayacağı belli.

.gücünü kaybetmiş büyücü de diğer bir vampir tarafından yakalandı, kimin ne yaptığı belli değil. hepsi birbirini sevecek gibi bakıyor, dertliler ama dertleri anlaşılmıyor. türleri ırkları şaka gibi oldu artık. şeytanlar diye bir şey var ama daha ne yaptıkları belli değil, bir numaralarını göremedik.

.lezbiyen büyücü teyzeler desen ayrı bir dram, birbirlerine güya destek oluyorlar, büyü dersleri, evin büyülü olması hepsi tamam da kediyle muhataplık bile yapay oldu be, bari doğru düzgün kedi sevseydiniz ulan.

--- spoiler ---