4 Mart 2022

servant s01e04:

 Bear

--- spoiler ---

.dizi kötüleşmeye başladı bile. yarım saatlik bölümler var ona rağmen hikayeye dolgu bölümü eklemişler, bölümde hiçbir şey olmadı. iyice karıştıralım demişler sadece. bu bakıcı kız, küçükken bu kadınla karşılaşmış, o zamandan beri annesi mi olmasını istemiş nedir? 

.o kadar zamandır takip edemez herhalde, belki sonradan aklına geldi, belki sadece daha önce televizyona çıktın mı geyiği yaptılar, bilemedim saçmaydı ama...

.zaten pat diye ekranda belirmesi de hiç olmadı. aynı şekilde odaya kamera koyması da saçmaydı. kızla güya konuşmaya çalışıyor ama pek cevap gelmiyor. yaptığı dondurma konusunda öneride bulunuyor ve burada mutlu olacağını bildiğini söylüyor, uzun süreli bir plan varmış yani.

.bebek kızın olması gerekiyor, en mantıklı açıklama bu ama tabii valizde getirmiş olamaz, o saçma olurdu. pat diye bebeği gerçek yapması hikayesini bağlamaları mümkün değil. kadın kafayı yedi ama bu kadar mı yedi? ayrıca hamile kalamıyormuş, olaylar gelişmiş falan filan de sonra nasıl ölmüş? onu ne ara açıklayacaklar? o kadar önemli bir şeyi resmen bir bölüm geçiştirdiler. belki de hiç açıklamayacaklar.

--- spoiler ---