24 Şubat 2022

the walking dead s11e10:

 New Haunts

--- spoiler ---

.yine boş beleş bölümlere bağladılar. kasabaya geldiler, eskiden de vali olan bir kadın varmış. herkes bir anda mesleklere büründü, tekrardan para derdine düştüler, 3 ay sonra falan diyor ama yine de saçma, bu devirde avukatı falan kim ne yapsın mesela? o karı avukat olmuş da takılıyor oralarda.

.bu kadar kaynak, bu kadar temiz kıyafet bulmalarının imkanı yok, elektriği bile sağlayamazlar, mümkünatı yok yani ama çok abartmışlar işte. maskeli balo falan yapıyorlar, bu diziye hiç yakıştı mı? her türlü yokluk hikayesini çektik, bir de bunu çekelim demişler.

.daryl normalde bunlara ayak uyduramazdı. asker kıyafetini giydi, zaten o kıyafetleri temiz tutmaları bile imkansız ama adamlar uzay yolundan çıkmış gibi, aşırı saçma. altı ay sonrasına gelmedik ama en azından üniformasını giydi.

.carol da pastacı gibi bir şey olmuş herhalde ama ortalıklarda geziyor. kralımızın ameliyatını öne aldırmak için şarap buldu geldi, bunu da sadece kulak misafiri olarak yaptı, kimse de demiyor ki ortalıkta niye geziyorsun arkadaş?

.bunların sınıfsal olayları ya da içlerindeki meseleler falan çok saçma olacak, minnacık topluluk elbette böyle bir şey olmaz ama çok abartı bir durum var ortada bunu göstermek için abartmışlar, valinin olay da böyleydi bir bakıma, şimdi güya çok medeniler.

--- spoiler ---