24 Şubat 2022

peacemaker s01e08:

 It's Cow or Never

--- spoiler ---

.iyidi güzeldi de uzaylıların gelip mesaj vermesi pek olmadı. yeşilli arkadaş da bunu söylemeye çalışmış. insanlar dünyayı zaten bozuyor, peacemaker de barış getirme sözü için ne kadar insan öleceğini umursamaz, bu yüzden onlara katılır demiş. guff dediği arkadaşı yine öldürmedi, en son yine besliyordu, onu hiç anlamadım ama yine de güzel oldu.

.inek denen arkadaşı zenci karı öldürdü, anasının da ipliğini ortaya çıkardı. insan torpidosu maskesinden bahsederken kullanacakları kesindi ama yerçekimi meselesinde komik olmadı, salakça oldu ya...

.işleri zorlaştırmış oldular. kartal yapacak dediler ama yapamadı. neyse ki başına bir şey gelmedi. sonra sakallı arkadaş girdi, maskeyi bıraktı, onunla ortalığı yıktılar derken tam olmadı maalesef. hepsi çok kötü yaralandı ama mevzuyu halletiler. sonunda birkaç kahraman geldi, durum bundan ibaret dediler.

.vi'nin bayılma sahnesine güldüm. eleman ciddi kahraman aslında, çoğunu o halletti, en son baya vuruldu ama ölmedi, kimseye bir şey olmadı. en kötü yaralanan sarışın kadındı, o da kurtuldu. tam bir takım oldular güya.

.babasını hayal olarak görmesi de sıkıntılı olacak, böyle gider mi bilemiyorum ama bölüm sonunda da yanında oturuyordu. sezonu da bu şekilde bitirmiş oldular. normalde teke tek dövemedikleri arkadaşların hepsini ordu olarak dövmeleri biraz abartıydı, yine de beğendim. beklediğimden iyi çıktı dizi.

--- spoiler ---